0010
New
Сорт винограду - 100% Глера
Регіон виробництва: Венето.
Виноградники: орієнтовані на схід-захід, приблизно 4 000 кущів на гектар, вік лози 16 років.
Товар відсутній на складі
Тип вина | Ігристе |
Міцність,% | 11 - 12 |
Сорт винограду - 100% Глера
Регіон виробництва: Венето.
Виноградники: орієнтовані на схід-захід, приблизно 4 000 кущів на гектар, вік лози 16 років.
Середня продуктивність: 110-120 центнерів з гектару.
Система вирощування: Sylvoz.
Технологія виробництва: для цього Cyvee відбираються тільки найкращі грона винограду на стадії оптимальної зрілості.
Збір відбувається виключно вручну у невеликі кошики. Далі йде етап гребневідділення і мацерації винограду при температурі 8-10 °С протягом декількох годин (кріомацерація), прямо в пресі, в гіперредуктивному середовищі. Потім слідує м'який віджим та статична декантація сусла. Первинне бродіння проходить в сталевих ємностях при температурі 16 °С, з використанням диких дріжджів. Після того як молоде вино очищене від грубого осаду, воно витримується із залишковим цукром і дріжджами протягом 2-3 тижнів; далі вино переливається в автоклав, де відбувається вторинна ферментація при 16 °С, яка триває 20-25 днів. Потім на протязі декількох тижнів слідує подальша витримка на дріжджах. Завершують цикл розлив та витримка в пляшці мінімум 1-2 місяці.
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ Перляж: тонкий, елегантний та стійкий.
Колір: жовто-солом'яний з зеленими відблисками.
Аромат: інтенсивний, фруктово-пряний, з приємними відтінками стиглого яблука, вершкового масла, та горіхів.
Смак: сухий, свіжий, гарнозбалансований приємний, гармонічний.
ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Цукор: 10-11 г/л.
Кислотність загальна: 5,5-6,5 г/л.
Спосіб зберігання: в сухому прохолодному місці, оберігаючи від джерел тепла і світла.
Температура сервірування: 5-6 °С, відкорковується перед вживанням. Гастрономічні уподобання: Чудове у якості аперитиву та у поєднанні з рибними стравами та стравами з морепродуктів.