0007
New
Сорт винограду - Ароматні сорти, типові для географічної зони на північ від Тревізо.
Регіон виробництва: на сонячних пагорбах володінь Val de Brun (Венето).
Виноградники: 10/15 років.
Товар відсутній на складі
Сорт винограду - Ароматні сорти, типові для географічної зони на північ від Тревізо.
Регіон виробництва: на сонячних пагорбах володінь Val de Brun (Венето).
Виноградники: 10/15 років.
Середня продуктивність 80/90 центнерів/га.
Система вирощування: Sylvoz.
Технологія виноробства:Частина червоного винограду, що винифікується окремо при короткій мацерації, надає вину той колір і типовий відбиток, за якими гоняться "класичні» виробники ігристих вин, що полягає в особливому ароматі і насиченій структурі. Акуратна і ретельна шампанізація базового вина протягом 20-30 днів при низькій температурі дає урівноважений, делікатний продукт, дуже повний і елегантний.
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Перлаж: дрібний і блискуче-прозорий, з приглушенмрубіновим забарвленням.
Колір: ніжно-рожевий.
Запах: ніжний, що притягає запах свіжих фруктів і білих квітів. Смак: сухий, приємний, дуже гармонійний і делікатно ароматний.
ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ Цукор: г/л 17.00 - 18.00.
Кислотність загальна: г/л 5.50 - 6.50.
Спосіб зберігання: в сухому прохолодному місці, оберігаючи від джерел тепла і світла.
Гастрономічні уподобання: коктейлі, аперитив, рибні страви і птиця
Температура сервірування: 5-6 °С у відерці з льодом.