0008
New
Сорт винограду - 100% Глера
Регіон виробництва виноградники розташовані на горбистій місцевості провінції міста Тревізо (Венето) і вирощуються суворо в умовах, що сприяють отриманню біологічно чистого продукту. Виноградники: п'ятнадцятирічного віку розташовані в західно-східному напрямку, 3500 кущів на гектар.
Товар відсутній на складі
Сорт винограду - 100% Глера
Регіон виробництва виноградники розташовані на горбистій місцевості провінції міста Тревізо (Венето) і вирощуються суворо в умовах, що сприяють отриманню біологічно чистого продукту. Виноградники: п'ятнадцятирічного віку розташовані в західно-східному напрямку, 3500 кущів на гектар.
Середня продуктивність: 4 кг з куща, що відповідає 130/140 центнерам з гектару.
Система вирощування: Sylvoz.
Технологія виноробства: виноград збирають вручну у вересні, м'яко пресують, після чого проводять статичну декантацію сусла. Первинна ферментація виконується в сталевих ємностях при температурі 18 °С з добірними дріжджами з метою виробництва біологічно чистого вина. Нове вино витримується протягом місяця з «благородним осадом", після чого фільтрується і переливається в автоклави для вторинної ферментації. Вторинна ферментація виконується при температурі 18 ° С з виключно добірними дріжджами і триває 15/20 днів, після чого вино піддають дозріванню на дріжджах протягом 5/10 днів. Вино розливається в пляшки і протягом декількох тижнів відстоюється в них.
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ Перлаж: дрібний і стійкий Колір: світлий солом'яний Аромат: витончений, фруктово-квітковий Смак: характерний, приємний, гармонійний
ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ Цукор: г/л 13.50 - 14.50.
Загальна кислотність: г/л 6.00 - 7.00.
Спосіб зберігання: в сухому прохолодному місці, уникаючи джерел тепла і світла.
Гастрономічні уподобання: коктейлі, аперитив, рибні страви і тверді сири.
Температура сервірування: 5-6 °С, пляшка відкривається в момент подачі.