0003
New
Сорт винограду - 100% Глера
Регіон виробництва: у володінні Astoria в горбистій місцевості, приблизно 150 метрів над рівнем моря (Венето).
Виноградники: орієнтовані на схід-захід, приблизно 4000 кущів на гектар; вік лози 12 років.
Товар відсутній на складі
Сорт винограду - 100% Глера
Регіон виробництва: у володінні Astoria в горбистій місцевості, приблизно 150 метрів над рівнем моря (Венето).
Виноградники: орієнтовані на схід-захід, приблизно 4000 кущів на гектар; вік лози 12 років.
Середня продуктивність: 3/4 кг з куща, що дорівнює 120/130 центнерів з гектару.
Система вирощування Sylvoz.
Технологія виноробства: для цього Cuvée відбираються тільки найкращі, злегка переспілі, грона, що зібрані вручну в вересні; далі йде гребневідділення і мацерація винограду при температурі 8/10 ° С протягом декількох годин (кріомацерація) прямо в пресі, в гіперредуктивному середовищі. Потім слідує м'який віджим та статична декантація сусла. Первинне бродіння проходить в сталевих ємностях при температурі 16 °С, з використанням добірних диких дріжджів. Після того, як молоде вино очищене від грубого осаду, воно витримується із залишковим цукром і дріжджами 4/6 тижнів; після того, як вино стає прозорим, воно переливається в автоклав, де при температурі 16 ° С проходить зняття піни, яке триває 20/25 днів, після чого слідують кілька днів старіння на дріжджах. Розлив у пляшки і витримування в пляшці мінімум 1-2 місяці завершують цикл.
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ Перлаж: невеликий, елегантний і стійкий.
Колір: жовто-солом'яний розряджений з зеленими відблисками. Запах: інтенсивний, чіткий, фруктовий, типовий видовий аромат. Смак: приємний, повний, делікатний, гармонійний.
ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Цукор: г/л 21.00 - 22.00.
Кислотність загальна: г/л 5.50 - 6.50.
Спосіб зберігання: в сухому прохолодному місці, оберігаючи від джерел тепла і світла.
Гастрономічні уподобання: коктейлі, рибні страви та десерти. Температура сервірування: 5-6 °С, відкорковується перед вживанням.