Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. Millesimаto

0004

New

Сорт винограду - 100% Глера

Регіон виробництва: володінні Astoria в горбистій місцевості, приблизно 150 00 кущів на гектар; вік лози 8 років.

More details

Товар відсутній на складі

грн 486.00

Більше інформации

Сорт винограду - 100% Глера

Регіон виробництва: володінні Astoria в горбистій місцевості, приблизно 150 метрів над рівнем моря (Венето).

Виноградники: «Коста-дель-Соль», орієнтовані на схід-захід, приблизно 4000 кущів на гектар; вік лози 8 років.

Середня продуктивність: 3/4 кг з куща, що дорівнює 110/120 центнерів з гектару.

Система вирощування: Sylvoz.

Технологія виноробства: Збір винограду відбувається в вересні, коли виноград досягає максимальної хімічно/органолептичної рівноваги, за цим слідує м'яке пресування і статичне відстоювання сусла. Первинне бродіння відбувається в сталевих ємностях при 16 ° С з автохтонними відібраними дріжджами; до його закінчення нове вино, все ще з високим цукристим залишком, переміщається в автоклав для газоутворення, яке відбувається, не перериваючи первинного бродіння. Його тривалість складає 20/25 днів, за ним слідує приблизно 15-денний період перебування на дріжджах. Дана техніка дозволяє отримати ігристе вино з більш фруктовим характерним ароматом. Після розливу в пляшки його залишають відпочивати на 4/6 тижнів перед продажем.

ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ Перлаж: дуже тонкий, безперервний.

Колір: жовто-солом'яний розряджений з зеленими відблисками. Запах: інтенсивний, з нотками персика і дині, типовий.

Смак: м'який, повний, гармонійний, типово ароматний.

ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ Цукор: г/л 19.00 - 20.00.

Кислотність загальна: г/л 5.50 - 6.50.

Спосіб зберігання: в сухому прохолодному місці, оберігаючи від джерел тепла і світла.

Гастрономічні уподобання: коктейлі, рибні страви та десерти. Температура сервірування: 5-6 °С, що одержується у відерці з льодом, відкорковується перед вживанням. 

З цим товаром купують

15 Інші продукти в тій же категорії