0002
New
Сорт винограду - 100% Глера
Товар відсутній на складі
Тип вина | Ігристе |
Міцність,% | 10,5 - 11,5 |
Регіон виробництва: виноградники з пагорбів провінції міста Азоло (Венето).
Виноградники: орієнтуються на схід-захід і північ-південь 3000/4000 кущів на гектар; виноградники мають вік 10-15 років. Середня продуктивність 3/4 кг з куща, що відповідає 120/130 центнерів на гектар.
Система вирощування: Sylvoz.
Технологія виноробства: збір відбувається вручну в вересні, коли виноград досягає максимального хімічного та органолептичного балансу, після чого виконується м'яке пресування і статична декантація сусла. Первинне бродіння відбувається в сталевих ємностях при температурі 18/19 °С з використанням добірних дріжджів. Молоде вино зберігається на «благородному осаді» протягом місяця, і після того, як воно стає прозорим, його переливають в автоклав для зняття піни. Повторне бродіння вина відбувається при температурі 16/18 °С, завжди з використанням добірних дріжджів і триває 25/30 днів; потім слідує період старіння на дріжджах, який триває кілька днів, після чого виконується розлив по пляшках і вино на кілька тижнів залишають в них.
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ Перлаж: дрібний і стійкий.
Колір: світлий жовто-солом'яний.
Запах: елегантний, чистий, фруктовий завдяки типовому аромату. Смак: характерний, приємно кислуватий, сухий.
ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Цукор: г/л 7.00 - 8.00.
Загальна кислотність: г/л 5.50 - 6.50.
Спосіб зберігання: в сухому, прохолодному місці, далеко від джерел тепла і світла.
Гастрономічні уподобання: коктейлі, аперитив і рибні страви.
Температура сервірування: 5-6 °С, відкорковується перед подачею.