Yu Sushi Sparkling Wine - Extra Brut

0009

New

Сорт винограду: Ароматні сорти, типові для географічної зони на північ від Тревізо.

Регіон виробництва: виноградники розташовані на горбистій місцевості провінції міста Тревізо (Венето). Культивація відбувається згідно суворих правил, що дозволяє отримати біологічно чистий продукт. Виноградники: орієнтовані на схід-захід і північ-південь, З 000-4 000 кущів на гектар; вік лози 8-18 років.

More details

Warning: Last items in stock!

грн 241.00

Більше інформации

Регіон виробництва: виноградники розташовані на горбистій місцевості провінції міста Тревізо (Венето). Культивація відбувається згідно суворих правил, що дозволяє отримати біологічно чистий продукт. Виноградники: орієнтовані на схід-захід і північ-південь, З 000-4 000 кущів на гектар; вік лози 8-18 років.

Середня продуктивність: 3-4 кг з куща, що дорівнює 120-130 центнерів з гектару.

Технологія виробництва: збір винограду відбувається у вересні виключно вручну, коли виноград досягає максимального хімічного та органолептичного балансу, після чого виконується м'яке пресування і статична декантація сусла. Первинне бродіння відбувається в сталевих ємностях при температурі 18-19 °С з використанням добірних дріжджів. Молоде вино зберігається на осаді протягом місяця, і після того, як воно стає прозорим, його переливають до автоклаву для зняття з осаду. Повторне бродіння вина відбувається при температурі 16-18 °С, процес триває 25-30 днів; потім слідує період витримки на дріжджах, після чого вино розливають по пляшках.

ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ Перляж: дрібний та стійкий.

Колір: світлий жовто-солом'яний.

Аромат: елегантний, чистий, фруктовий з яблучними та вершковими тонами

Смак: приємний сухий, свіжий, з хорошим балансом.

ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ

Цукор: 6-7 г/л

Загальна кислотність: 5,5-6,5 г/л

Спосіб зберігання: в сухому прохолодному місці, уникаючи джерел тепла і світла.

Температура сервірування: 6-8 °С, пляшка відкорковується перед

З цим товаром купують

15 Інші продукти в тій же категорії