0001
New
СОРТ ВИНОГРАДУ - 100% Глера
Регіон виробництва: угіддя Astoria на горбистій території, приблизно 150 м. над рівнем моря (Венето).
Виноградники: протягнулися на захід і схід з 3500 кущами на гектар; вік лози досягає 15 років.
Середня продуктивність складає 4 кг з куща, що відповідає 130/140 центнерів на гектар.
Товар відсутній на складі
Тип вина | Ігристе |
Міцність,% | 10,5 - 11,5 |
Регіон виробництва: угіддя Astoria на горбистій території, приблизно 150 м. над рівнем моря (Венето).
Виноградники: протягнулися на захід і схід з 3500 кущами на гектар; вік лози досягає 15 років.
Середня продуктивність складає 4 кг з куща, що відповідає 130/140 центнерів на гектар.
Система вирощування: Sylvoz.
Технологія виноробства: збір винограду здійснюється вручну у вересні, після чого слідує м'яке пресування і статична декантація сусла. Первинна ферментація здійснюється в сталевий ємності при температурі 18 °С з добірними автохтонними дріжджами. Нове вино настоюється на тонкому осаді протягом місяця, потім воно фільтрується і переливається в автоклави для вторинного бродіння. Вторинна ферментація також здійснюється при температурі 18 °С з добірними дріжджами і триває близько 20-25 днів; потім слідують 5/10 днів витримки на дріжджах. Потім настає етап розливання вина і настоювання його в пляшках протягом декількох тижнів.
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ:
Перлаж: триває хвилину, стійкий.
Колір: солом'яний світло-жовтий.
Аромат: елегантний, фруктовий і квітковий.
Смак: характерний, приємний, гармонійний.
ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Цукор: г/л 13.50 - 14.50.
Загальна кислота: г/л 5.50 - 6.50.
Спосіб зберігання: в сухому, прохолодному, темному місці, далеко від джерел тепла.
Гастрономічні уподобання: коктейлі, аперитив, рибні страви, тверді сири.
Температура сервірування: 5-6 °С, щойно відкоркованого вина.