Spumante Prosecco D.O.C. Treviso «Galie»

0001

New

СОРТ ВИНОГРАДУ - 100% Глера

Регіон виробництва: угіддя Astoria на горбистій території, приблизно 150 м. над рівнем моря (Венето).

Виноградники: протягнулися на захід і схід з 3500 кущами на гектар; вік лози досягає 15 років.

Середня продуктивність складає 4 кг з куща, що відповідає 130/140 центнерів на гектар.

More details

Товар відсутній на складі

грн 358.00

Технична специфікація

Тип вина Ігристе
Міцність,% 10,5 - 11,5

Більше інформации

Регіон виробництва: угіддя Astoria на горбистій території, приблизно 150 м. над рівнем моря (Венето).

Виноградники: протягнулися на захід і схід з 3500 кущами на гектар; вік лози досягає 15 років.

Середня продуктивність складає 4 кг з куща, що відповідає 130/140 центнерів на гектар.

Система вирощування: Sylvoz.

Технологія виноробства: збір винограду здійснюється вручну у вересні, після чого слідує м'яке пресування і статична декантація сусла. Первинна ферментація здійснюється в сталевий ємності при температурі 18 °С з добірними автохтонними дріжджами. Нове вино настоюється на тонкому осаді протягом місяця, потім воно фільтрується і переливається в автоклави для вторинного бродіння. Вторинна ферментація також здійснюється при температурі 18 °С з добірними дріжджами і триває близько 20-25 днів; потім слідують 5/10 днів витримки на дріжджах. Потім настає етап розливання вина і настоювання його в пляшках протягом декількох тижнів.

ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ:

Перлаж: триває хвилину, стійкий.

Колір: солом'яний світло-жовтий.

Аромат: елегантний, фруктовий і квітковий.

Смак: характерний, приємний, гармонійний.

ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ

Цукор: г/л 13.50 - 14.50.

Загальна кислота: г/л 5.50 - 6.50.

Спосіб зберігання: в сухому, прохолодному, темному місці, далеко від джерел тепла.

Гастрономічні уподобання: коктейлі, аперитив, рибні страви, тверді сири.

Температура сервірування: 5-6 °С, щойно відкоркованого вина.

З цим товаром купують

15 Інші продукти в тій же категорії