Chianti D.O.C.G. «Piantaferro»

0033

New

Сорт винограду - 100% Санджовезе

Походження: Тоскана.

Виноробство: Для отримання вина Chianti Piantaferro був обраний традиційний метод техніки винифікації з винограду Санджовезе, що складається з процесу ферментації і мацерації при контрольованій температурі 24-26 °С

More details

Товар відсутній на складі

грн 201.00

Технична специфікація

Тип вина Червоне
Міцність,% 13
Походження по району Тоскана
Год 2016
Год урожая 2014

Більше інформации

Сорт винограду - 100% Санджовезе

Походження: Тоскана.

Виноробство: Для отримання вина Chianti Piantaferro був обраний традиційний метод техніки винифікації з винограду Санджовезе, що складається з процесу ферментації і мацерації при контрольованій температурі 24-26 °С, добовим відкачуванням протягом певного періоду від 4 до 6 днів, в залежності від врожаю винограду, потім двома довгими перемішування на наступний день, і 3-4 віджимами і зливами винограду. Після того, як закінчилися фази бродіння а згодом молочно-яблучної ферментації може бути виконано декантування.

Умови зберігання: Слід зберігати в прохолодному і темному сухому погребі, при температурі 10-14 °С, період старіння для цього вина може перевищувати 4-5 років. Це вино покращується з віком.

Колір:Рубіново-червоний.

Букет: Інтригуючи нотки червоних фруктів з відтінками вишні, які елегантно переходять в нотки чаю і спецій. Аромат визначено як теплий, складний і елегантний.

Смакові якості: Найкраще смакує при витримці 4-5 років. Смак стійкий, елегантний, багатогранний.

Гастрономічні уподобання: Поєднується зі стравами на грилі, червоним м’ясом, дичиною.

Оптимальна температура сервірування: 18-20 °С

З цим товаром купують

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

24 Інші продукти в тій же категорії