0034
New
Сорт винограду - 100% Монтепульчиано
Походження: Абруццо.
Виноробство: Техніка виноробства традиційного типу. Температура бродіння встановлюється на рівні 22 ° С протягом першого тижня і процесі ферментації при 28 ° С протягом другого тижня. Після фази ферментації виноградну шкірку піддають м'якому віджиму.
Товар відсутній на складі
Тип вина | Червоне |
Міцність,% | 13 |
Походження по району | Абруццо |
Год | 2016 |
Год урожая | 2015 |
Сорт винограду - 100% Монтепульчиано
Походження: Абруццо.
Виноробство: Техніка виноробства традиційного типу. Температура бродіння встановлюється на рівні 22 ° С протягом першого тижня і процесі ферментації при 28 ° С протягом другого тижня. Після фази ферментації виноградну шкірку піддають м'якому віджиму. Створюються кращі умови для яблучно-молочної ферментації і ця фаза завершується. Потім вино декантують.
Умови зберігання: У винних погребах з контрольованою вологістю при температурі від 10 до 12 °С.
Колір: Рубіново-червоний з гранатовими відтінками.
Букет: Винний і насичений, характерний і приємний, з підтоном вишні і чорної смородини.
Смакові якості: Чистий, теплий, с приємними нотками червоних стиглих ягід, що надалі переходять в ванільний з відтінком гіркого мигдалю.
Гастрономічні уподобання: Чудовий з білим м'ясом на грилі, наприклад курчам. Добре підходить до традиційної пасти і страв з рису і більшості смаженого і тушкованого м'яса, дичини, до різних сортів сиру.
Оптимальна температура сервірування: 16-18 °С