Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. «Villa girasole»

0034

New

Сорт винограду - 100% Монтепульчиано

Походження: Абруццо.

Виноробство: Техніка виноробства традиційного типу. Температура бродіння встановлюється на рівні 22 ° С протягом першого тижня і процесі ферментації при 28 ° С протягом другого тижня. Після фази ферментації виноградну шкірку піддають м'якому віджиму.

More details

Товар відсутній на складі

грн 135.00

Технична специфікація

Тип вина Червоне
Міцність,% 13
Походження по району Абруццо
Год 2016
Год урожая 2015

Більше інформации

Сорт винограду - 100% Монтепульчиано

Походження: Абруццо.

Виноробство: Техніка виноробства традиційного типу. Температура бродіння встановлюється на рівні 22 ° С протягом першого тижня і процесі ферментації при 28 ° С протягом другого тижня. Після фази ферментації виноградну шкірку піддають м'якому віджиму. Створюються кращі умови для яблучно-молочної ферментації і ця фаза завершується. Потім вино декантують.

Умови зберігання: У винних погребах з контрольованою вологістю при температурі від 10 до 12 °С.

Колір: Рубіново-червоний з гранатовими відтінками.

Букет: Винний і насичений, характерний і приємний, з підтоном вишні і чорної смородини.

Смакові якості: Чистий, теплий, с приємними нотками червоних стиглих ягід, що надалі переходять в ванільний з відтінком гіркого мигдалю.

Гастрономічні уподобання: Чудовий з білим м'ясом на грилі, наприклад курчам. Добре підходить до традиційної пасти і страв з рису і більшості смаженого і тушкованого м'яса, дичини, до різних сортів сиру.

Оптимальна температура сервірування: 16-18 °С

З цим товаром купують

24 Інші продукти в тій же категорії