0030
New
Сорт винограду - 100% Primitivo
Походження: Мандурія, Апулія.
Виноробство: Виноробства і процес старіння Primitivo di Manduria D.O.C. повинні проводитися в зоні виробництва винограду Primitivo. Виноробство здійснюється згідно традиційного методу, що складається з щоденних перевірок і коригувань протягом першого тижня і кожні два дні для другого тижня бродіння. Температура бродіння від 24-28°С.
Товар відсутній на складі
Тип вина | Червоне |
Міцність,% | 14 |
Походження по району | Мандурия |
Місткість цукру | Напівсухе |
Сорт винограду - 100% Primitivo
Походження: Мандурія, Апулія.
Виноробство: Виноробства і процес старіння Primitivo di Manduria D.O.C. повинні проводитися в зоні виробництва винограду Primitivo. Виноробство здійснюється згідно традиційного методу, що складається з щоденних перевірок і коригувань протягом першого тижня і кожні два дні для другого тижня бродіння. Температура бродіння 8ід 24 до 28 °С. Після завершення фази бродіння, створюються всі необхідні умови для яблучно-молочного бродіння. Потім проходить декантація - двічі або тричі, перш ніж перемістити вино в бочки з дерева для вдосконалення вина. Для цього використовуються два типи бочок - 500 літрові дерев'яні бочки і бочки на 6000 літрів. Після того, як вино дозріє в дерев'яних бочках, енологи відбирають Primitivo di Manduria D.O.C. для проведення аналізів і проходження проби Торгово-промисловою палатою Таранто. Тільки після проходження цієї проби, вино буде підтверджено для розливу в пляшки.
Умови зберігання: Слід зберігати в прохолодному і темному сухому погребі, період старіння може перевищувати 5-6 років. Покращується з віком.
Колір: Темно-червоний, глибокий, з коричнево-червоним відтінком в більш зрілому віці.
Букет: Чисте, тепле, гарне для сприйняття, аромат чорних ягід і повидла, потім переходить в нотки перцю і ванілі.
Смакові якості: Відмінний при першому ковтку, а потім приємно гострий, супроводжує безперервним відчуттям тепла, а потім цікавий смак з кислинкою. Довго триває відмінний післясмак.
Гастрономічні уподобання: Дуже добре поєднується зі стравами на грилі або тушкованим баранячим м'ясом, чудове зі смаженою яловичиною, а також з зрілим твердим сиром.
Оптимальна температура сервірування: 18-20 °С