0036
New
Сорт винограду - 85% Nero d'Avola I.G.T. і близько 15% ін. червоних сортів винограду
Походження: Сицилія.
Виноробство: Після прибуття на виноробню, виноград відокремлюють від стебел, подрібнюють і потім сусло доводять до температури 20-22 °С.
Товар відсутній на складі
Тип вина | Червоне |
Міцність,% | 13 |
Походження по району | Сицилия |
Год | 2015 |
Год урожая | 2014 |
Сорт винограду - 85% Nero d'Avola I.G.T. і близько 15% ін. червоних сортів винограду
Походження: Сицилія.
Виноробство: Після прибуття на виноробню, виноград відокремлюють від стебел, подрібнюють і потім сусло доводять до температури 20-22 °С. Ферментація починається і додають добірні дріжджі. Процес ферментації проводять при температурі 24-28 °С протягом перших трьох днів бродіння, роблять 4 коротких щоденних перемішування верхніх шарів, а потім 2 довгих -щодня наступних 5-9 днів ферментації. Це залежить від якості врожаю. Після виноград пресують і м’яко відтискають, вино зливають при температурі 22-24 °С для яблучно-молочного бродіння. Як тільки цей етап завершено, вино переливають в резервуари з нержавіючої сталі і зберігають протягом наступних 4-8 місяців.
Умови зберігання: У винних погребах з контрольованою вологістю, без різких змін температури, освітлення не повинно бути інтенсивним. Ідеальна температура зберігання повинна бути між 12 та 16 °С.
Колір: Насичений червоний, глибокий, з прекрасними відтінками гранату.
Букет: Уфірний, теплий, з ніжними нотами червоних ягід, що нагадує лохину і вишню, а потім гострим смаком бальзамічного соусу і на завершення - нотка ванілі.
Смакові якості: Вино має повний смак, м'яке, тепле, гармонійне. Оксамитовий смак ледь помітний і швидко зникає, вино має хорошу стійкість. Під час фази післясмаку, пряний смак бальзамічного соусу, а також приємний відтінок нотки лакриці.
Гастрономічні уподобання: Ідеально підходить до всіх страв на грилі, тушкованого червоного м'яса, в тому числі і оленини. Дуже добре з м'ясними лазаннями, рагу з соусом Болоньєзе, різотто і каррі. Також дуже приємне з витриманими зрілими твердими або м'якими вершковими сирами.
Оптимальна температура сервірування: 16-18°С