0032
New
Сорт винограду - Корвін 40%, Мерло 30% і Каберне Совіньйон 30%
Походження: Верона, Венето.
Виноробство: Традиційні виноробні методи для сортів винограду Корвін - холодна винифікації і попередня ферментація. Мацерація і ферментація при контрольованій температурі 20-22 ° С для сортів винограду Мерло і Каберне.
Товар відсутній на складі
Тип вина | Червоне |
Міцність,% | 13,5 |
Походження по району | Верона |
Год | 2015 |
Год урожая | 2014 |
Сорт винограду - Корвін 40%, Мерло 30% і Каберне Совіньйон 30%
Походження: Верона, Венето.
Виноробство: Традиційні виноробні методи для сортів винограду Корвін - холодна винифікації і попередня ферментація. Мацерація і ферментація при контрольованій температурі 20-22 ° С для сортів винограду Мерло і Каберне. Після того, як завершилися фази алкогольної і яблучно-молочної ферментації, виконується осіння декантація, а потім перелив в дерев'яні бочки для процесу старіння.
Умови зберігання: Слід зберігати в прохолодному і темному сухому погребі, при температурі 14-16 °С, період старіння для цього вина може перевищувати 2-4 роки. Це вино покращується з віком.
Колір: Яскравий, живий, з нотками відтінків граната.
Букет: Величний, зрілий, відчуваються ноти червоних фруктів, таких як сливи, потім ванілі і тостів. У той самий час келих наповнюється приємними відтінками кави і какао, переходить у привабливі відтінки граната.
Смакові якості: Розкривається по мірі зрілості вина, має стійку структуру.
Гастрономічні уподобання: Добре поєднується зі стравами на грилі, дичиною, червоним м'ясом.
Оптимальна температура сервірування: 18-20 °С