0046
New
Сорт винограду -60% Merlo, 40% Corvina
Походження: Італія, Венето.
Виноробство: Традиційне бродіння червоного вина при контрольованій температурі між 25 і 27 °С. Виноград надходить з обраних виноградників, збирається на початку жовтня ууія отримання високий рівня цукру і доброго вмісту алкоголю. Виноград, природно сушать на виноградних лозах протягом приблизно 15 днів.
Товар відсутній на складі
Тип вина | Червоне |
Міцність,% | 14 |
Походження по району | Венето |
Год урожая | 2014 |
Сорт винограду -60% Merlo, 40% Corvina
Походження: Італія, Венето.
Виноробство: Традиційне бродіння червоного вина при контрольованій температурі між 25 і 27 °С. Виноград надходить з обраних виноградників, збирається на початку жовтня ууія отримання високий рівня цукру і доброго вмісту алкоголю. Виноград, природно сушать на виноградних лозах протягом приблизно 15 днів. Протягом цього періоду 50% від його ваги випаровується. В'ялення винограду досягається на виноградних лозах. Це дає характерні ноти стиглих фруктів, таких як сливи і родзинки. Після акуратного ручного збирання, виноград пресується і починається бродіння; шкірки залишаються в суслі протягом тривалого періоду, щоб витягти аромати і характерний рубіновий колір. Згодом вино залишають в дубових бочках протягом приблизно 3 або 4 місяців; це старіння дає приємні ноти спецій і ванілі.
Час збирання врожаю: Початок жовтня.
Зберігання в погребі: 4 роки.
Колір: Характерний рубіновий.
Смак: Завдяки унікальному в'яленню винограду на лозі та ручному збору, це вино набуває характерних ноток стиглих фруктів, таких як сливи і родзинки та має міцну структуру.
Гастрономічні уподобання: Чудове вино для смаженого м'яса і м'яса на грилі. Ідеально поєднується зі стравами з дичини. Відмінне зі зрілими твердими сирами.
Оптимальна температура сервірування: 18-20 °С