0048
New
Сорт винограду - 100% Montepulciano
Походження: Італія, Абруццо.
Виноробство:Традиційне для червоне вина. Ферментації займає мінімум 10-12 днів при контрольованій температурі, що не перевищує 25-27°С.
Товар відсутній на складі
Тип вина | Червоне |
Міцність,% | 13,5 |
Походження по району | Абруццо |
Год урожая | 2013 |
Сорт винограду - 100% Montepulciano
Походження: Італія, Абруццо.
Виноробство:Традиційне для червоне вина. Ферментації займає мінімум 10-12 днів при контрольованій температурі, що не перевищує 25-27°С. Вино старіє протягом щонайменше 12 місяців в дерев'яних бочках, а потім ще 12 місяців в сталевих ємкостях.
Час збирання врожаю: Кінець вересня/початок жовтня.
Зберігання в погребі: 5-6 років.
Колір: Глибокий рубіновий з гранатовими плямами, що з віком вина наближається до фіолетового.
Смак: Насичений, винний букет з безпосереднім смаком вишні, що з витримкою у пляшці змінюється на нотки чорної смородини і лакриці. Сухий і трав'янистий смак стає з віком приємним, насиченим і більш збалансованим.
Гастрономічні уподобання: Відмінно подається до м'ясних страв з насиченим смаком, таких як дичина, пряне салямі і змішане м'ясо на грилі. Наприкінці їжі може вживатися разом зі зрілими твердими сирами.
Оптимальна температура сервірування: 18-20 °С