Garbin Vino Rosso

0018

New

Сорт винограду - Каберне совіньон, Мерло, Рефоско, Каберне Франк. Злегка у різному процентному співвідношенні відповідно до врожаїв різних років.

Походження: Венето. Провінція Тревізо, Райони на Ронкаде, Сілеа і Паезе.

More details

Warning: Last items in stock!

грн 999.00

Технична специфікація

Міцність,% 15
Походження по району Венеция
Год 2016
Год урожая 2011

Більше інформации

Сорт винограду - Каберне совіньон, Мерло, Рефоско, Каберне Франк. Злегка у різному процентному співвідношенні відповідно до врожаїв різних років.

Походження: Венето. Провінція Тревізо, Райони на Ронкаде, Сілеа і Паезе.

Виноробство: Винний букет виробляється за унікальною характеристикою, кожен винний згусток з плодів винограду бажаної зрілості віком тридцять діб після збору врожаю. Винні грона пестить вітер Венеції. Грона менші, ніж зазвичай, вони мають більш товсту шкірку і завдяки переважаючим мікрокліматичним умовам, вони також мають більш високий вміст цукру. Ретельно відібрані найкращі здорові сорти винограду проходять процес віджиму. Після віджимання подрібнені виноградні плоди поміщаються в спеціальну дерев яну бочку для бродіння, в якій постійно контролюють, керують процесом бродіння. Після того, як бродіння закінчиться, вино набирає своєї вишуканість 8 дубових бочках протягом двох років. Після цього вино розливається в пляшки для подальшого продажу.

Умови зберігання: У винних погребах з контрольованою вологістю при температурі від 10 до 14 °С. Структура і зміст алкоголю цього вина залежить від елегантності і якості дуба, з якого роблять бочки. Це гарантує подальше старіння періодом від 5 до 10 років в погребі.

Колір: Темний, насичений похмурий, з легкими відтінками граната.

Букет: Інтенсивний, теплий алкоголь, ваніль і гіркий шоколад, легкий відтінок червоних плодів, на завершення - сливовий джем. Інтригуючі ноти - тютюну і кави.

Смакові якості: Насичений, багатий, теплий, м'який, приємною консистенції, довгий і запам'ятовується.

Гастрономічні уподобання: Екстраординарний смак підкреслять тверді сорти сиру.

Оптимальна температура сервірування: 18-20 °С

З цим товаром купують

24 Інші продукти в тій же категорії