0021
New
Сорт винограду - 60% Каберне, 30% Мерло, 10% Рабозо.
Походження: Виноградники Тревізо, що лежать на берегах річок Силе та П'яве.
Виноробство: Виключно з добірних і здорових сортів винограду; 20-денний процес мацерації проходить в сталевих резервуарах.
Товар відсутній на складі
Год | 2015 |
Год урожая | 2013 |
Сорт винограду - 60% Каберне, 30% Мерло, 10% Рабозо.
Походження: Виноградники Тревізо, що лежать на берегах річок Силе та П'яве.
Виноробство: Виключно з добірних і здорових сортів винограду; 20-денний процес мацерації проходить в сталевих резервуарах. Після бродіння вино декантуються і поміщається в 220 літрові дубові бочки для витримки, де проходить процес бродіння. Вино розливають в середні за розмірами бочки (Allier з французького дуба). Заключний етап витримки триває протягом 2 місяців. BATISTA Cabernet-Merlot розливають в пляшки після 2 місяців витримки в бочках і зберігають у пляшках ще протягом 8 місяців.
Умови зберігання: У винних погребах з контрольованою вологістю при температурі від 10 до 12 °С. Максимальний вік від 4 до б років. Смакові якості значно поліпшуються в процесі старіння вина.
Колір: Інтенсивний рубіново-червоний з пурпуровими відтінками.
Букет: Чорнослив, малина, вишня і характерна ваніль.
Смакові якості: Збалансований, нагадує вишневе варення, з присмаком кави і шоколаду, він має високий вміст дубильних речовин, хороша кислотність і рівень алкоголю, насичене тіло і тривалий післясмак. Коли вино ще молоде, воно має високий вміст дубильних речовин, які згладжуються в міру старіння вина.
Гастрономічні уподобання: Червоне м'ясо, дичина, страви з пасти, благородні сири.
Оптимальна температура сервірування: 18 °С