Merlot D.O.C. Venezia «Linea sottovoce»

0016

New

Сорт винограду - 100% Мерло

Походженя: Венето. Виноградники Тревізо.

Виноробство: Після збору врожаю виноград пресують, і поміщають для бродіння в резервуари з нержавіючої сталі. Процес ферментації відбувається при контрольованій температурі, не вище 28 ° С, і щодня перевіряється з метою коригування процесу виробництва

More details

грн 255.00

Технична специфікація

Тип вина Червоне
Міцність,% 13,5
Год 2015
Год урожая 2012

Більше інформации

Сорт винограду - 100% Мерло

Походженя: Венето. Виноградники Тревізо.

Виноробство: Після збору врожаю виноград пресують, і поміщають для бродіння в резервуари з нержавіючої сталі. Процес ферментації відбувається при контрольованій температурі, не вище 28 ° С, і щодня перевіряється з метою коригування процесу виробництва; крім того, в період між четвертим і сьомим днем завершується процес бродіння. Після завершення фази спиртового бродіння і екстракції, починається, при всіх необхідних умовах, яблучно-молочне бродіння.

Як тільки цей останній процес здійснюється, виконується декантація яка повинна виявити кращий момент, коли Sottovoce Merlot буде перелито в бочки для подальшого вдосконалення. Фаза вдосконалення триває близько 10-18 місяців, протягом яких проходять регулярні аналітичні перевірки і сенсорний аналіз енологом.

Умови зберігання: У винних погребах з контрольованою вологістю при температурі від 10 до 12 °С. Вік старіння цього вина може перевищувати 4-6 років.

Колір: Насичений червоний, темний, глибокий з елегантними коричнево-червоними квітковими нотками.

Букет: Чистий, теплий, с приємними нотками червоних стиглих ягід, що надалі переходить в ванільний і з відтінком паленого дерева. Наприкінці присутні нотки зеленого перцю.

Смакові якості: Відмінно п'ється, приємні відчуття легких дубильних речовин, які поширюються на язиці, теплі і солодкі сприйняття даного алкоголю, хороша тривалість і завзятість, які залишають приємну сухість у роті.

Гастрономічні уподобання: Дуже добре поєднується з усіма стравами з червоного м'яса, смаженого на грилі, ковбасками-гриль, пряним чилі кон карне, томатів на основі соусів, як рагу Болоньєзе або Amatriciana, а також червоним м'ясом з індійським каррі. Дуже приємно вживати вино з м'якими і зрілими твердими сирами.

Оптимальна температура сервірування: 18 °С

З цим товаром купують

24 Інші продукти в тій же категорії