0016
New
Сорт винограду - 100% Мерло
Походженя: Венето. Виноградники Тревізо.
Виноробство: Після збору врожаю виноград пресують, і поміщають для бродіння в резервуари з нержавіючої сталі. Процес ферментації відбувається при контрольованій температурі, не вище 28 ° С, і щодня перевіряється з метою коригування процесу виробництва
Товар відсутній на складі
Тип вина | Червоне |
Міцність,% | 13,5 |
Год | 2015 |
Год урожая | 2012 |
Сорт винограду - 100% Мерло
Походженя: Венето. Виноградники Тревізо.
Виноробство: Після збору врожаю виноград пресують, і поміщають для бродіння в резервуари з нержавіючої сталі. Процес ферментації відбувається при контрольованій температурі, не вище 28 ° С, і щодня перевіряється з метою коригування процесу виробництва; крім того, в період між четвертим і сьомим днем завершується процес бродіння. Після завершення фази спиртового бродіння і екстракції, починається, при всіх необхідних умовах, яблучно-молочне бродіння.
Як тільки цей останній процес здійснюється, виконується декантація яка повинна виявити кращий момент, коли Sottovoce Merlot буде перелито в бочки для подальшого вдосконалення. Фаза вдосконалення триває близько 10-18 місяців, протягом яких проходять регулярні аналітичні перевірки і сенсорний аналіз енологом.
Умови зберігання: У винних погребах з контрольованою вологістю при температурі від 10 до 12 °С. Вік старіння цього вина може перевищувати 4-6 років.
Колір: Насичений червоний, темний, глибокий з елегантними коричнево-червоними квітковими нотками.
Букет: Чистий, теплий, с приємними нотками червоних стиглих ягід, що надалі переходить в ванільний і з відтінком паленого дерева. Наприкінці присутні нотки зеленого перцю.
Смакові якості: Відмінно п'ється, приємні відчуття легких дубильних речовин, які поширюються на язиці, теплі і солодкі сприйняття даного алкоголю, хороша тривалість і завзятість, які залишають приємну сухість у роті.
Гастрономічні уподобання: Дуже добре поєднується з усіма стравами з червоного м'яса, смаженого на грилі, ковбасками-гриль, пряним чилі кон карне, томатів на основі соусів, як рагу Болоньєзе або Amatriciana, а також червоним м'ясом з індійським каррі. Дуже приємно вживати вино з м'якими і зрілими твердими сирами.
Оптимальна температура сервірування: 18 °С