0035
New
Походження: Вальполічелла, Верона, Венето.
Від 45% до 95% виноград сорту Corvinone
Виноробство: Техніка виноробства здійснюється традиційним методом, зі свіжого винограду Вальполі-челли, який проходить фази мацерації і ферментації при контрольованій температурі від 20 до 22 °С, з щоденним перекачуванням протягом від 4 до 8 днів.
Товар відсутній на складі
Тип вина | Червоне |
Міцність,% | 13,5 |
Год | 2016 |
Год урожая | 2013 |
Походження: Вальполічелла, Верона, Венето.
Виноробство: Техніка виноробства здійснюється традиційним методом, зі свіжого винограду Вальполі-челли, який проходить фази мацерації і ферментації при контрольованій температурі від 20 до 22 °С, з щоденним перекачуванням протягом від 4 до 8 днів, в залежності від року врожаю. По завершенню бродіння і яблучно-молочної ферментації, вино зливають відповідно до норм осінньої процедури. Фаза бродіння проходить в дерев'яних бочках протягом мінімального періоду в один рік, як того вимагає закон.
Умові зберігання: Слід зберігати в прохолодному і темному сухому погребі, при температурі 10-14 °С, період старіння для цього вина може перевищувати 3-5 років. Це вино покращується з віком.
Колір: Яскравий, з цікавими нотками гранату, доброї текстури і глибини.
Букет: Елегантний, складний фінал ароматів. Початкові уявлення відкриваються нотою смажених лісових горіхів і тютюну, потім привабливих червоних фруктів, лікеру і вишневого варення. За декілька хвилин келих наповнює аромат ванілі і прянощів.
Смакові якості: Відмінна первісна кислотність добре підтримується структурою і смаком, розкривається по мірі зрілості вина, що має стійку структуру.
Гастрономічні уподобання: Добре поєднується зі стравами на грилі, червоним м'ясом, а також зі стравами з дичини.
Оптимальна температура сервірування: 16-18 °С