Valpolicella Ripasso D.O.C. «Scuola grande»

0035

New

Походження: Вальполічелла, Верона, Венето.

Від 45% до 95% виноград сорту Corvinone

Виноробство: Техніка виноробства здійснюється традиційним методом, зі свіжого винограду Вальполі-челли, який проходить фази мацерації і ферментації при контрольованій температурі від 20 до 22 °С, з щоденним перекачуванням протягом від 4 до 8 днів.

More details

Товар відсутній на складі

грн 347.00

Технична специфікація

Тип вина Червоне
Міцність,% 13,5
Год 2016
Год урожая 2013

Більше інформации

Походження: Вальполічелла, Верона, Венето.

Виноробство: Техніка виноробства здійснюється традиційним методом, зі свіжого винограду Вальполі-челли, який проходить фази мацерації і ферментації при контрольованій температурі від 20 до 22 °С, з щоденним перекачуванням протягом від 4 до 8 днів, в залежності від року врожаю. По завершенню бродіння і яблучно-молочної ферментації, вино зливають відповідно до норм осінньої процедури. Фаза бродіння проходить в дерев'яних бочках протягом мінімального періоду в один рік, як того вимагає закон.

Умові зберігання: Слід зберігати в прохолодному і темному сухому погребі, при температурі 10-14 °С, період старіння для цього вина може перевищувати 3-5 років. Це вино покращується з віком.

Колір: Яскравий, з цікавими нотками гранату, доброї текстури і глибини.

Букет: Елегантний, складний фінал ароматів. Початкові уявлення відкриваються нотою смажених лісових горіхів і тютюну, потім привабливих червоних фруктів, лікеру і вишневого варення. За декілька хвилин келих наповнює аромат ванілі і прянощів.

Смакові якості: Відмінна первісна кислотність добре підтримується структурою і смаком, розкривається по мірі зрілості вина, що має стійку структуру.

Гастрономічні уподобання: Добре поєднується зі стравами на грилі, червоним м'ясом, а також зі стравами з дичини.

Оптимальна температура сервірування: 16-18 °С

З цим товаром купують

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

24 Інші продукти в тій же категорії