Класична італійська суміш добірної арабіки та робусти, завдяки темному...
Кампанія, Беневенто. Сорт винограду 100% Агліаніко Після того, як на...
INTENSO Blend №1 Суміш кращих Центральноамериканських арабік та...
FORTE Blend №2Суміш кращих Бразильских арабік та індійської робусти,...
Сорт винограду - 100% Мерло Походженя: Венето. Виноробство: З добірних і...
Сорт винограду - Ідеальні сорти італійського винограду для фраголіно...
Сорт винограду - 70% Гаргенега, 30% Соаве Походження: Венето....
Сорт винограду - Корвін 40%, Мерло 30% і Каберне Совіньйон 30%...
Сорт винограду - 85% Nero d'Avola I.G.T. і близько 15% ін. червоних...
Сорт винограду - 100% Primitivo Походження: Мандурія, Апулія....
Класична італійська суміш добірної арабіки та робусти, завдяки темному обсмажуванню, має легку гірчинку і шоколадні тони в післясмаку. Цей бленд підійде цінителям міцного насиченого еспресо. Класична італійська суміш добірної...
Кампанія, Беневенто. Сорт винограду 100% Агліаніко Після того, як на винний завод прийняли виноград, його відокремлюють від стебла і пошкоджують, фаза бродіння починається тоді, коли додають ретельно відібрані дріжджі. Кампанія, Беневенто. Сорт винограду...
INTENSO Blend №1 Суміш кращих Центральноамериканських арабік та індійської робусти. Результатом такого поєднання є ніжне та приемне еспрессо з інтенсивним горіховим смаком. INTENSO Blend №1 Суміш кращих...
FORTE Blend №2Суміш кращих Бразильских арабік та індійської робусти, таке пєднання створює насичений аромат. Післясмак хліба, типовий для цієї суміщі, добре підходить для напоїв з молоком. FORTE Blend №2Суміш кращих...
Сорт винограду - 100% Мерло Походженя: Венето. Виноробство: З добірних і здорових сортів винограду, проходить процес мацерації плодів в резервуарах з нержавіючої сталі. Процес ферментації проходить при контрольованою температурі, яка не перевищує 24 °С Сорт винограду - 100% Мерло...
Сорт винограду - Ідеальні сорти італійського винограду для фраголіно Виноробство: Проводиться з добірних сортів винограду способом натурального бродіння в автоклаві. Поміщаються в сталеві резервуари перед розливом в пляшки. Сорт винограду - Ідеальні сорти...
Сорт винограду - 70% Гаргенега, 30% Соаве Походження: Венето. Виноробство: З добірних і здорових сортів винограду, 3-денна мацерація в сталевих чанах. Після алкогольної ферментації, вино декантують в сталевих резервуарах, де завершується процес ферментації (після початкової стадії декантування). Вино фільтрують і декантують в цистернах перед розливом в... Сорт винограду - 70% Гаргенега, 30%...
Сорт винограду - Корвін 40%, Мерло 30% і Каберне Совіньйон 30% Походження: Верона, Венето. Виноробство: Традиційні виноробні методи для сортів винограду Корвін - холодна винифікації і попередня ферментація. Мацерація і ферментація при контрольованій температурі 20-22 ° С для сортів винограду Мерло і Каберне. Сорт винограду - Корвін 40%, Мерло...
Сорт винограду - 85% Nero d'Avola I.G.T. і близько 15% ін. червоних сортів винограду Походження: Сицилія. Виноробство: Після прибуття на виноробню, виноград відокремлюють від стебел, подрібнюють і потім сусло доводять до температури 20-22 °С. Сорт винограду - 85% Nero d'Avola...
Сорт винограду - 100% Primitivo Походження: Мандурія, Апулія. Виноробство: Виноробства і процес старіння Primitivo di Manduria D.O.C. повинні проводитися в зоні виробництва винограду Primitivo. Виноробство здійснюється згідно традиційного методу, що складається з щоденних перевірок і коригувань протягом першого тижня і кожні два дні для другого тижня... Сорт винограду - 100% Primitivo...