INTENSO Blend №1 Суміш кращих Центральноамериканських арабік та...
FORTE Blend №2Суміш кращих Бразильских арабік та індійської робусти,...
Кампанія, Беневенто. Сорт винограду 100% Агліаніко Після того, як на...
Сорт винограду - 100% Мерло Походженя: Венето. Виноробство: З добірних і...
Сорт винограду - Ідеальні сорти італійського винограду для фраголіно...
Сорт винограду - 70% Гаргенега, 30% Соаве Походження: Венето....
Класична італійська суміш добірної арабіки та робусти, завдяки темному...
Сорт винограду - Корвін 40%, Мерло 30% і Каберне Совіньйон 30%...
Сорт винограду - 85% Nero d'Avola I.G.T. і близько 15% ін. червоних...
Сорт винограду - 100% Піно Гріджіо. Походження: Венето. Виноробство: З...
47 Anno Domini бере свою назву від дати «47 рік нашої ери», коли було завершено будівництво однієї з найважливіших римських доріг «Claudia Augusta» на замовлення імператора Клавдія.
47 Anno Domini бере свою назву від дати «47 рік нашої ери», коли було завершено будівництво однієї з найважливіших римських доріг «Claudia Augusta» на замовлення імператора Клавдія. 25 гектарів виноградників виноробні ростуть уздовж цієї історичної дороги.
47 AD являє собою сучасну виноробню, що зручно розташована у всього в декількох кілометрах від узбережжя Адріатики і в безпосередній близькості від історичного центру міста Тревізо. Родючі, багаті глинясті і мінералізовані грунти довкола річки П'яве надають винам 47 Anno Domini характеру та особистих рис. Жорсткий грунт що нелегко обробляється передає ці якості від винограду вину, підкреслюючи солодкість і смакові якості грона.
Традиційні виноградні сорти Cabarnet Sauvignon, Merlot та інших місцеві сорти, такі як Raboso і Carmenere дозволяють робити різноманітні купажі які створюють широкий вибір вин 47 Anno Domini. Ну і звичайно різноманіття сортів Prosecco: frizzante, spumante і негазоване.
Двадцять п'ять гектарів виноградників обладнані підземним дренажем, сучасними системами вирощування з високою інноваційною системою виноградарства, яка дозволяє здійснювати механічним способом обрізку, збір врожаю та різні виноградарські роботи. Всі роботи виконується з повагою до довкілля і з використанням неінвазивних методів.
У процесі виноробства у повній мірі використовуються сучасні технології. Команда фахівців постійно контролює хімічні, мікробіологічні та органолептичні властивості продукту.
Нагороди та досягнення на міжнародних та італійських конкурсах:
Miami Wine and Food Best in Glass competition 2011
Moscato Frizzante IGT Veneto GOLD MEDAL
Dama D'oro Enoconegliano 2013
Merlot Venezia DOC "Sottovoce" 2012 GOLD MEDAL Dama D'oro Enoconegliano 2015 BATISTA Cabernet-Meriot I.G.T. 2009 SILVER MEDAL Concours Mondial de Bruxelles 2014
Raboso DOC Piave 2009 GOLD MEDAL Garbin Vino Rosso 2011 SILVER MEDAL Concours Mundus Vini Meininger 2015
Raboso DOC Piave 2012 GOLD MEDAL Garbin Vino Rosso 2011 SILVER MEDAL
СОРТ ВИНОГРАДУ: 100% Мускат Походження: Венето. Виноградники Тревізо, що лежать на берегах річок Силе та П'яве. Виноробство: Збір може початися коли виноград досяг піку збалансованої зрілості. Виноград, що постачається на виноробню, відокремлюють від стебел і обов’язково від шкірки. Охолоджене сусло декантують і фільтрують, потім зберігають при... СОРТ ВИНОГРАДУ: 100% Мускат...
Сорт винограду - 100% Мерло Походженя: Венето. Виноградники Тревізо. Виноробство: Після збору врожаю виноград пресують, і поміщають для бродіння в резервуари з нержавіючої сталі. Процес ферментації відбувається при контрольованій температурі, не вище 28 ° С, і щодня перевіряється з метою коригування процесу виробництва Сорт винограду - 100% Мерло...
Сорт винограду: 100% Каберне Совіньон Походження: Венето Виноробство: З добірних і здорових сортів винограду, проходить процес мацерації плодів в резервуарах з нержавіючої сталі; після алкогольної ферментації, вино декантують і поміщають в резервуари з нержавіючої сталі, де воно повністю завершує процес бродіння, потім вино тричі фільтрують і розливають в... Сорт винограду: 100% Каберне...
Сорт винограду: 100% Шардоне Походження: Венею. Виноробство проводиться з добірних і здорових сортів винограду, негайно ретельно відокремлених від шкірки, сусло відфільтроване. Сорт винограду: 100% Шардоне...
Сорт винограду: 100 Піно Гріджио Виноробство: 3 добірних і здорових сортів винограду, проходить процес мацерації плодів протягом трьох днів в резервуарах з нержавіючої сталі; після алкогольної ферментації, вино декантують і поміщають в резервуари з нержавіючої сталі, де воно повністю завершує процес бродіння. Сорт винограду: 100 Піно Гріджио...
Сорт винограду - 100% Мерло Походженя: Венето. Виноробство: З добірних і здорових сортів винограду, проходить процес мацерації плодів в резервуарах з нержавіючої сталі. Процес ферментації проходить при контрольованою температурі, яка не перевищує 24 °С Сорт винограду - 100% Мерло...