Червоні Вина  Є 25 продуктів.

на одній сторінці
Відображення 1 - 6 3 25 товарів
  • грн 135.00

    Сорт винограду - 100% Монтепульчиано Походження: Абруццо. Виноробство: Техніка виноробства традиційного типу. Температура бродіння встановлюється на рівні 22 ° С протягом першого тижня і процесі ферментації при 28 ° С протягом другого тижня. Після фази ферментації виноградну шкірку піддають м'якому віджиму. Сорт винограду - 100% Монтепульчиано...

    Додати до кошика
    Немає на складі
  • грн 156.00

    Сорт винограду - 60% Корвіна, 30% Рондінелла, 10% Молінарі Походження: Венето. Виноробство: Використовуються виключно добірні і здорові сорти винограду; 5-денний процес мацерації проходить в контакті з шкіркою винограду. Після чого вино очищується і фільтрується, поміщається в 100 літрові сталеві чани для завершення бродіння. Сорт винограду - 60% Корвіна, 30%...

    В наявності
  • грн 159.00

    Сорт винограду - 85% Nero d'Avola I.G.T. і близько 15% ін. червоних сортів винограду Походження: Сицилія. Виноробство: Після прибуття на виноробню, виноград відокремлюють від стебел, подрібнюють і потім сусло доводять до температури 20-22 °С. Сорт винограду - 85% Nero d'Avola...

    В наявності
  • грн 183.00

    Сорт винограду - 60% Корвіна, 30% Рондінелла, 10% Молінара Походження: Бардоліно, Венето. Виноробство: Виготовляється з відбірних грон винограду, шляхом короткотривалого контакту зі шкіркою (1 день). Далі відбувається процес алкогольної ферментації, після чого вино декантується, фільтрується і розливається у пляшки. Сорт винограду - 60% Корвіна, 30%...

    В наявності
  • грн 199.00

    Сорт винограду - 100% Мерло Походження: Венето. Виноробство: Виготовляється з відбірних грон винограду, шляхом короткотривалого контакту зі шкіркою (1 день). Далі відбувається процес алкогольної ферментації, після чого вино декантується, фільтрується і розливається у пляшки. Сорт винограду - 100% Мерло...

    В наявності
  • грн 201.00

    Сорт винограду - 100% Санджовезе Походження: Тоскана. Виноробство: Для отримання вина Chianti Piantaferro був обраний традиційний метод техніки винифікації з винограду Санджовезе, що складається з процесу ферментації і мацерації при контрольованій температурі 24-26 °С Сорт винограду - 100% Санджовезе...

    Додати до кошика
    Немає на складі
Відображення 1 - 6 3 25 товарів